Praktikkorpskursus – Del 1

Dato
lørdag den 21. maj 2016
Tidspunkt
10:00 - 18:00
Sted
Dansk Socialrådgiverforening
Toldbodgade 19A, København K
Loading Map....

Nu har du mulighed for at blive en del af SDS praktikkorps!

Én gang om året åbner vi op for nye frivillige i korpset, og afholder 2 kurser, hvor du bliver uddannet, så du er 100 % klædt på til opgaven.

Udover kurserne som bl.a. består af undervisning i professionel bisidning og procesledelse, vil du få et rigtig godt netværk, nye kompetencer i bisidning & konfliktmægling og dermed noget rigtig godt til CV’et. Og så kommer du selvfølgelig til at deltage i nogle rigtig fede uddannelsesdage sammen med andre seje socialrådgiverstuderende.

Hvis du kunne tænke dig at joine Korpset, så send en mail til sds@sdsnet.dk med en kort beskrivelse af, hvorfor du gerne vil være med i Praktikkorpset + navn, mailadresse og tlf.nr. – Senest d. 2. maj. Du vil få svar igen senest d. 9. maj.

SDS står selvfølgelig for forplejning til begge kursusgange, og refunderer dine transportudgifter (svarende til billigste trnasportform) både i forbindelse med kurset og i forbindelse med praktiksager.

Se mere om kurserne, programindhold mv. på vores Facebook-event for 1. kursus her: https://www.facebook.com/events/1661721407422489/

praktik ny