Arrangementer

Oplæg om ytringsfrihed v. whistleblower Maj Thorsen
Dato
onsdag den 30. maj 2018
Tidspunkt
14:25 - 16:05
Sted
Loading Map....

Hvis vi skal gøre os håb om, at offentlige ansatte i fremtiden tør gøre brug af deres ret til ytringsfrihed, er vi nødt til at starte ved de studerende! Derfor har Socialrådgiverstuderendes Råd og Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende inviteret Maj Thorsen til Campus C.

Maj vil fortælle om sine erfaringer som whistleblower i sit arbejde som socialrådgiver. For når medarbejdere holder sig tilbage fra at dele deres viden med det omgivende samfund, har vi et demokratisk problem. Vores velfærdsområder er under et stadig større pres, og der spares i en uendelighed, hvilket går ud over borgerne. Det er dermed vigtigere end nogensinde før, at offentlige ansatte åbner munden og gør opmærksom på dét, der ikke fungerer tilstrækkeligt. Såvel internt på arbejdspladsen som i offentligheden.

Hvad er regler og rammer for ytringsfrihed? Hvorfor er det så svært at sige noget? Er ytringsfrihed lig med ytringspligt? Skal vi ytre os, og for hvis skyld skal vi i så fald gøre det? Går loyalitet over for arbejdsgiver forud for ytringsfrihed? Og hvad nu hvis man er bange for at blive opfattet som arbejdspladsens brokrøv?

Kom med den 30. maj klokken 14.25-16.05 i lokale C2.41 på VIA University College, Campus Aarhus C. Vi vil sørge for kaffe og kage til alle deltagende.

Arrangementet er sponsoreret af Studenterrådet i VIA og er gratis for alle VIA-studerende samt medlemmer af Dansk Socialrådgiverforening.

Se oplæggets facebookevent.

Læs mere
Landsbestyrelsesmøde, sommerfest og ekstraordinært årsmøde
Dato
lørdag den 2. juni 2018
søndag den 3. juni 2018
Tidspunkt
10:30 - 14:30
Sted
Dansk Socialrådgiverforening Nord
Søren Frichs Vej 42H , Aarhus, 8230
Loading Map....

Kom til en dejlig SDS-weekend! Denne gang med landsbestyrelsesmøde kombineret med ekstraordinært årsmøde efterfulgt af en skøn sommerfest. Begge dele er for alle medlemmer af SDS.

Landsbestyrelsen har indkaldt til ekstraordinært årsmøde i forbindelse med landsbestyrelsesmødet, fordi landsbestyrelsen gerne vil have ændret i vedtægterne, så det bliver nemmere at komme i landsbestyrelsen. Årsmødet kommer til at ligge om søndagen, og er et møde for sig. Der er deadline for ændringsforslag til SDS’ vedtægter d. 20. maj. Indkomne forslag bedes sendes til sds@sdsnet.dk.

Til det ekstraordinære årsmøde er der mulighed for at blive valgt til de åbne tillidsposter i SDS: To frivillige forretningsudvalgsmedlemmer, to landsbestyrelsesrepræsentanter samt en kritisk revisor. Vil du høre mere om, hvad det vil sige at påtage sig en af posterne, er du mere end velkommen til at kontakte en fra SDS’ forretningsudvalg for at høre nærmere.

Af hensyn til booking af overnatning andet praktisk bedes I melde tilbage via mail inden 25. maj, om I kommer til denne dejlige kinderægs-weekend.

Kommer man langvejs fra, sørger vi for overnatning både fredag og lørdag.

Brug gerne facebookeventet til at invitere gode studiekammerater ind i fællesskabet. 

Læs mere

Powered by Events Manager