Refusion

Alle SDS-arrangementer er gratis for vores medlemmer, og vi betaler din rejse til og fra arrangementerne. Her på siden kan du læse om reglerne for rejserefusion og om hvordan du får refunderet din rejse.

Regler

Vi refunderer din rejse op til billigste rejsereform. Billigste rejseform er typisk DSB Ung Kort-prisen, hvis du er mellem 16 og 25 år, og en almindelig DSB-billet, hvis du er over 25.

Hvis du kører i bil, refunderer vi kr. 2,05 ,- pr. kørt kilometer op til den billigste rejseform. Rejser du alene, vil billigste rejseform oftest være DSB, hvorfor vi refunderer op til det, det ville have kostet, hvis du have taget toget. Men hvis I kører flere sammen i bilen, vil det ofte være billigere pr. person, hvorfor det tit godt kan betale sig. Du kan regne ud, hvor mange kilometer, du har kørt, ved at indtaste adresserne på www.krak.dk

Hvordan?

  1. Hent og udfyld denne blanket.
  2. Send blanketten til refusion@sdsnet.dk og vedlæg et billede/et scan af dine rejsebilag (fx togbillet). NB: Husk at tjekke, at den har gemt din tekst i blanketten.

Har du problemet eller spørgsmål ifbm. rejserefusion? Så skriv til organisationssekretær Silas Marker på orgsek@sdsnet.dk