Årsmøde 2017

Dato
fredag den 10. november 2017
søndag den 12. november 2017
Tidspunkt
18:00 - 14:00
Sted
VIA University College, campus C
Ceresbyen 24, Aarhus C, 8000
Loading Map....

Årsmødet er SDS’ højeste myndighed. Det er dét forum, der har allermest at skulle sige ift. hvad SDS skal mener og gøre. Hvad skal SDS bruge penge på? Hvad skal det frikøbte formandskab bruge deres tid på? Hvor og hvornår skal vores arrangementer ligge? Der er lavet nogle foreslag til, hvad SDS kunne fokusere på, som du kan finde her på siden.

Forslag

Alle medlemmer af SDS kan stille ændringsforslag til årsmødet ved at sende forslagene til sds@sdsnet.dk. På årsmødet vil der være tid til at skrive ændringsforslag og ændringsforslag til ændringsforslag.

Du kan finde alle gældende papirer, eksempelvis vedtægter og principprogram, her.

Formøder

Inden årsmødet afholder SDS’ lokalafdelinger formøder. Her diskuterer vi landsbestyrelsens forslag og om vi selv skal stille forslag. Her kan nye medlemmer også få en grundlæggende introduktion til, hvad årsmødet går ud på. Se her hvornår der er formøde på din uddannelse (opdateres løbende).

Stil op!

SDS har en formand og en næstformand, der arbejder på fuld tid. Stillingerne er lønnede, så man ikke behøver at arbejde ved siden af. Formandsskabet er organisationens ansigter udadtil og har det daglige ansvar for organisationen sammen med det frivillige forretningsudvalg. På årsmødet skal vi vælge et nyt formandsskab. Måske du skal være en del af det? Du kan læse om posterne her – og om hvorfor det nuværende formandsskab stillede op.

Tilmelding og praktisk

Tilmeld dig årsmødet via Dansk Socialrådgiverforenings medlemssystem her.

Årsmødet er gratis for alle medlemmer af SDS. Vi betaler for indlogering på et hostel i nærheden og for lækker mad, kaffe, the og snacks hele weekenden. Derudover refunderer vi også dine rejseomkostninger. Bare send en mail med dine rejsebilag til organisationssekretær Silas Marker på orgsek@sdsnet.dk.

Hver lokalafdeling har fem delegerede + et antal delegerede målt ud fra, hvor mange medlemmer, der er i afdelingen. Du kan se, hvor mange delegerede, de forskellige afdelinger har her:

Uddannelse Delegerede
Metropol Bornholm 5
Metropol Hillerød 5
Metropol København 7
UC Syd – Esbjerg 6
UC Syd – Aabenraa 6
UCL – Vejle 5
UCL Odense 6
UCSJ – Nykøbing 5
UCSJ Roskilde 6
VIA UC  Århus 7
VIA UC Holstebro 6
AAU Aalborg 6
Slagelse 5
Forretningsudvalget 4

Hold dig opdateret

Vi opdaterer løbende denne side, når der kommer nye forslag. Derudover kan du følge med på årsmødets facebookevent og via de mails, vi sender til alle tilmeldte.

Vi glæder os til at se dig til endnu et godt årsmøde!