Faneborg til TR-møde og studenterpolitisk stormøde

Dato
torsdag den 22. marts 2018
Tidspunkt
8:30 - 11:30
Sted
Messe C, Fredericia
Vestre Ringvej 101, Fredericia, 7000
Loading Map....

Studerende bakker tillidsrepræsentanterne op! Efterfølgende mødes vi studerende og taler om, hvordan vi kan samarbejde om nogle fede aktiviteter på uddannelsesstederne.

Torsdag den 22. marts er der stormøde for over 10.000 tillidsrepræsentanter i Fredericia. For at vise vores støtte og opbakning vil vi studerende byde dem velkommen foran indgangen med faner og bannere! Du kan også være med 😊

Studentersamarbejde mellem forskellige faggrupper

Efter faneborgen mødes alle os studernede, hilser på hindanden og taler om hvordan vi kan lave fede fælles aktiviteter på de forskellige uddannelsessteder.

Baggrund

Først varslede fagbevægelsen strejke for 10-15% af de ansatte i den offentlige sektor, fordi Moderniseringsstyrelsen, Danske Regioner og KL ikke ville imødekomme fagforeningernes fair krav. Som svar har Moderniseringsstyrelsen, Danske Regioner og KL varslet en omfattende lockout, som vil lamme og lukke hele Danmark.

Fagforeningerne har nu indkaldt til stormøde for over 10.000 tillidsrepræsentanter. Og dem skal vi bakke op – for de kæmper også vores kamp. Efter faneborgen mødes vi studerende og taler om, hvordan vi kan lave fede fællesaktiviteter på uddannelsesstederne. Sammen står vi stærkest!

Følg med på arrangementets facebookevent.

Arrangeret af

Pædagogstuderendes landssammenslutning
Lærerstuderends Landskreds
Sammenslutning af Danske Socialrådgiverstuderende
Sygeplejestuderends Landssammenslutning