Medlemsfordele

Udnytter du dine fordele?
Som medlem i SDS har du nogle særlige fordele:

Eksklusive tilbud om faglige og sociale arrangementer, både lokalt og nationalt.
Mulighed for at deltage ved Dansk Socialrådgiverforenings super fede medlemsarrangementer.
Abonnement på fagbladet ”Socialrådgiveren” og ”Uden for Nummer”.
Hjælp hvis der skulle opstå problemer i praktikken.
Karriererådgivning.
Dyrk dine særlige interesseområder gennem DS faggrupper.
Få tilskud fra SDS’ medlemspulje.
Billig forsikring
Billig studiekonto
God pensionsordning

 

SDS Faglige og sociale arrangementer: Som medlem i SDS har du mulighed for at deltage i vores spændende arrangementer. For at gøre studietiden endnu mere faglig og social afholder vi løbende en række arrangementer, både lokalt og nationalt, fx:

Forårs/efterårstræf: SDS træf er særlige tilbud til vores medlemmer, hvor vi udvælger et tema, inviterer de bedste og mest inspirerende oplægsholdere inden for faget, og så ellers nørder socialrådgiverfaget og har det fantastisk sjovt – I en hél weekend.

Lokale arrangementer: SDS’s lokalafdelinger afholder løbende forskellige arrangementer. Fx Dinner & Movie, hvor vi ser fagaktuelle film og hygger. Foredrag med praktikere indenfor faget, oplæg ved brugere i det sociale system, temaarrangementer mm. Arrangementerne er gratis for medlemmer! For info om arrangementer – Følg SDS på facebook her: https://www.facebook.com/sdsnet/

DS arrangementer: Som medlem i SDS, er du også automatisk medlem i Dansk Socialrådgiverforening (DS). Du har derfor mulighed for at deltage i DS’s arrangementer. DS afholder løbende arrangementer rundt omkring i landet, hvor du kan opleve nogle af de mest spændende og anerkendte fagpersoner og forskere inden for socialt arbejde. Derudover afholder DS hvert år ”Socialrådgiverdage”, hvor ca. 800 socialrådgivere og socialrådgiverstuderende mødes  til en faglig konference, hvor alle hjørner af faget udforskes og debatteres. Gode praksiserfaringer, visioner og forskningsresultater foldes ud over to dage igennem oplæg, workshops, paneldebatter og dialog mellem socialrådgivere, forskere og andre faggrupper.

Som SDS-medlem kan du deltage gratis eller til særlige studievenlige priser.

Få overblik over vores kommende arrangementer her.
Og DS’s arrangementer her.

”Socialrådgiveren” og ”Uden for Nummer”: Som medlem af SDS får du abonnement på fagbladet ”Socialrådgiveren” der udkommer hver 14. dag, samt tidsskriftet ”Uden for Nummer” der udgives af Dansk Socialrådgiverforening 2 gange årligt. Abonnementet her vil gøre dig klogere på faget, og er meget ofte en glimrende kilde (til inspiration) i forbindelse med projektarbejde på uddannelsen.

Praktik- og Bisidderkorpset: Skulle der opstå udfordringer i din praktik? I så fald er SDS klar til at rykke ud og hjælpe! Hvis noget går skævt, du er i tvivl om dine rettigheder, eller har behov for sparring, kan du som medlem få hjælp af SDS Praktik- og Bisidderkorps i form af råd og vejledning. Derudover har du mulighed for at få hjælp i forbindelse med møder, hvor du fx kan få en af vores bisiddere med til at støtte dig.

Karriererådgivning: Som medlem i SDS har du mulighed for at benytte DS’s ”Karrieretelefon”. Karrieretelefonen er en særlig telefonrådgivning, hvor du kan få en halv times coaching og sparring på ideer og tvivlsspørgsmål om karriere og kompetenceudvikling. Dette kan være et rigtig godt tilbud, hvis du fx er i tvivl om, du skal læse videre efter socialrådgiveruddannelsen, hvordan du kan kvalificere dig i forhold til bestemte arbejdsområder mm.

DS faggrupper: Som medlem i SDS har du mulighed for at deltage ved DS’s faggruppemøder. DS har 25 landsdækkende faggrupper, hvor socialrådgivere, der arbejder inden for samme område, samles for at påvirke fagets udvikling og socialpolitikken. Fx er der faggrupper der beskæftiger sig med psykiatri, alkoholbehandling, familiebehandling, kriminalforsorgen mm.

Medlemspuljen: I SDS giver vi tilskud til, at vores medlemmer kan komme på konferencer, møder eller andre arrangementer, der er relevante for socialrådgiverstuderende. Læs mere om medlemspuljen her.

Billig forsikring: Hvis du er medlem af SDS, kan du få en meget billig forsikring hos Bauta. Klik her og læs mere.

Billig studiekonto: Som medlem af SDS kan du få en billig og favorabel studiekonto hos Lån & Spar. Klik her og læs om den.

God pensionsordning: SDS har en meget fordelagtig aftale med PKA-pension, som giver alle vores medlemmer mulighed for at få en god pensionsordning. Læs alt om ordningen her.

Bemærk, at du som ledig dimittend får 3 måneders medlemskab af Dansk Socialrådgiverforening, hvor du fortsat betaler studenterkontingent, hvis du har været medlem i mindst 12 måneder, når du er færdiguddannet

Er du endnu ikke medlem? Meld dig ind her.

Vil du styrke din indflydelse, give din faglighed et ekstra boost og udvikle et stærkt netværk? Bliv aktiv i SDS – Se mere her.