Problemer i praktikken?

Praktikkorpset

Skulle der opstå udfordringer i din praktik? I så fald er SDS klar til at rykke ud og komme dig til undsætning! Hvis noget går skævt, hvis du er i tvivl om dine rettigheder, eller har behov for sparring, kan du som medlem få hjælp af SDS Praktikkorps i form af råd og vejledning. Derudover har du mulighed for at få hjælp i forbindelse med møder, hvor du fx kan få en af vores bisiddere med til at støtte dig.

SDS Praktikkorps består af frivillige SDS medlemmer, der selv har gennemført praktikken, samt vores Praktikkorps – og bisidderkursus, og derfor er rustet til at hjælpe dig i forhold til dilemmaer og udfordringer du kan møde i din praktik.

Hvis du gerne vil i kontakt med Praktikkorpset, så ring til Anders Bruun Andersen på tlf. 61 22 57 40. Så finder vi en repræsentant, tættest på dig, og sætter jer i forbindelse!

Bliv en del af praktikkorpset!

Har du lyst til at hjælpe en medstuderende, der har problemer i praktikken? SDS praktikkorps er for dig, der gerne vil gøre en forskel for dine medstuderende og sikre, at alle får et godt udbytte og en positiv oplevelse af praktikken. Du vil blive undervist i hvilke rettigheder vi har som studerende i praktikken og hvordan du bedst kan støtte medstuderende, der er kommet i klemme.

Hvis du synes det lyder som noget for dig så skriv en mail til sds@sdsnet.dk , så kontakter vi dig næste gang, vi afholder praktikkorpskursus!

 

 

10653859_955740884452492_1601524228156075946_n