SDS har holdt ekstraordinært årsmøde

Flere medlemmer, meget mere aktivitet og nu også et fuldt besat forretningsudvalg. Det er konklusionen oven på SDS’ ekstraordinære årsmøde den 3. juni.

Skrevet af Silas L. Marker

Årsmødet kunne se tilbage på et begivenhedsrigt forår med endnu et vellykket og velbesøgt jura brush up, masser af aktivisme i forbindelse med overenskomstforhandlingerne og den gode nyhed om, at SDS nu har rundet 3.000 medlemmer.

Landsbestyrelsen havde indkaldt til det ekstraordinære årsmøde, fordi et flertal i den gerne ville åbne landsbestyrelsen op, så endnu flere kunne komme ind og få ansvar der. Og siden det krævede et par vedtægtsændringer, måtte landsbestyrelsen indkalde til et årsmøde.

Årsmødet bød også på gode politiske diskussioner. Ud over at ændre i vedtægterne, diskuterede og vedtog årsmødet nemlig en udtalelse om regeringens ghettoudspil. Med udtalelsen kritiserer årsmødet ghettoplanen for at være ”et direkte angreb mod de dårligst stillede medborgere.” Du kan læse udtalelsen her.

Årsmødet valgte også to nye medlemmer af SDS’ forretningsudvalg, nemlig Laura Pode fra Aarhus og Lisa Eltved fra Aalborg. Med det valg har SDS nu et fuldt besat forretningsudvalg bestående af forpersonsskabet og tre frivillige forretningsudvalgsmedlemmer.

Til slut besluttede årsmødet, at lokalafdelingerne fremover skal kaldes klubber.

LÆS OGSÅ: