Signes sommerhilsen

Kære socialrådgiverstuderende, nye som gamle; velkommen, og velkommen tilbage! Jeg håber, at I har haft en dejlig sommer.

Jeg håber også, at I på dette semester vil være med til at gøre SDS til et endnu mere aktivt og indflydelsesrigt fællesskab. Det er der kun én vej til: At vi engagerer os og er aktive sammen.

Derfor synes jeg, at du skal komme til det næste møde i din lokalafdeling. Lokalafdelingen er en unik mulighed for at engagere sig og få indflydelse. Hvis du ikke har en på din uddannelse, kan du være med til at starte den op, for der er helt sikkert andre, der også gerne vil skabe verdens bedste socialrådgiveruddannelse. Send en mail til os, så sætter vi dig op med andre engagerede studerende dér, hvor du er.

Husk også at få meldt dine medstuderende ind. Vi kan ikke gøre så meget, hvis ikke så mange som muligt bliver en del af fællesskabet. Så tag dine to nærmeste medstuderende i hånden, vis dem ind på vores hjemmeside, meld dem ind og tag dem med til næste SDS-arrangement.

I den tid, vi lever i, er det vigtigere end nogensinde før, at vi engagerer os, er der for hinanden og kæmper sammen. Hverken vores uddannelse, vores praktik eller vores samfund bliver bedre, hvis vi ikke organiserer os. Heldigvis er vi i gang, og jeg håber, at du vil være med!