Søg nu og bliv en del af SDS Praktikkorps!

Nu har du mulighed for at blive en del af SDS praktikkorps!

Én gang om året åbner vi op for nye frivillige i korpset, og afholder 2 kurser, hvor du bliver uddannet, så du er 100 % klædt på til opgaven.

Udover kurserne som bl.a. består af undervisning i professionel bisidning og procesledelse, vil du få et rigtig godt netværk, nye kompetencer i bisidning & konfliktmægling og dermed noget rigtig godt til CV’et. Og så kommer du selvfølgelig til at deltage i nogle rigtig fede uddannelsesdage sammen med andre seje socialrådgiverstuderende.

Hvis du kunne tænke dig at joine Korpset, så send en mail til sds@sdsnet.dk med en kort beskrivelse af, hvorfor du gerne vil være med i Praktikkorpset + navn, mailadresse og tlf.nr. – Senest d. 2. maj. Du vil få svar igen senest d. 9. maj.

SDS står selvfølgelig for forplejning til begge kursusgange, og refunderer dine transportudgifter (svarende til billigste trnasportform) både i forbindelse med kurset og i forbindelse med praktiksager.

Se mere om kurserne, programindhold mv. på vores Facebook-event for 1. kursus her: https://www.facebook.com/events/1661721407422489/