Valg til næstformandensposten i DS: SDS har mødt de fire kandidater til en snak om uddannelse

Det er tid til vagtskifte i socialrådgiverforeningen, og os studerende kan selvfølgelig også stemme. Mens Mads Bilstrup ved fredsvalg er valgt som formand er der anderledes kampstemning omkring at afløse Niels Chr. Barkholt på næstformandsposten.

Skrevet af Anders Bruun

Fra på mandag kan vi stemme om, hvem der skal være den kommende næstformand i DS. SDSnet.dk har talt med de fire næstformandskandidater, for at lære dem at kende, og blive klogere på deres tanker om socialrådgiveruddannelsen. De har forskellige ‘takes’ på os studerende og uddannelsen. Alle er de dog enige om, at det er meget vigtigt at prioritere uddannelsespolitikken og være med til at styrke SDS som faglig og politisk organisation.

Mød de fire kandidater:

Rikke Helk
Maj Thorsen
Ditte Brøndum
Sisi Ploug

Deltag i debatten og få uddannelse på dagsordenen
Der er planlagt valgmøder i hele landet, og debatterne er allerede i fulde omdrejninger. Du kan se, hvornår der er valgmøde nær dig, her. Nåede du ikke at tilmelde dig valgmødet i din by inden tilmeldingsfristen, så fortvivl ej – du er velkommen alligevel.

Det er også muligt at blande sig i debatten og få sat socialrådgiveruddannelsen på dagsordenen i DS i denne facebook-gruppe.

Vær med til at give den kommende næstformand et stærkt mandat
Alle medlemmer modtager en mail med direkte link til afstemningen mandag d 24. september og der kan stemmes frem til d 11. oktober.